4 ajatusta aiheesta “Santa Monica beach”

 1. Osuit Minna asian ytimeen eli ilman villasukkia ei kannata edes harkita lähtevänsä, ei edes ns. lämpimiin maihin! Minun villasukkani jäivät harmikseni lentokoneeseen ?
  Mutta jos niikseen tulee, äkkiäkös nyt yhdet villasukat kutoo…kantapäätä en muista, miten se tehdään, mutta vieläkös putkisukat on muotia?
  Mukavaa päivää ?

 2. Minna Jokinen

  Hieno homma , lapaset ja villasukat täytyy löytyä jokaisen suomalaisen matkasta ?. Torstai aamu valjennut ja ei pakkasta. Onpa kiva lähteä töihin ettei tarvii raapata auton ikkunoita ja kirota tätä jossain määriteltyä alkavaa kesää. Aurinko näyttäytynyt mutta tuuli ollut kylmää ja kylmemmäksi muuttuu ku viikonloppuna pohjoistuuli puhaltaa ?. Mutta näillä mennään ?. Kätösen heilautus jos toinenkin teille ?. Palaamisiin ja kuulumisiin!

 3. Minna Jokinen

  Voi mitä ihanuutta koette ?. Ihanaa ja rentouttavaa yhdessä oloa teille ?. Täällä kevät tekee hidasta tuloaan mutta kesää ja lomaa kohti mennään kovaa vauhtia ?. Voikaahan hyvin ?

  1. Kiitos Minna! Kyllä se kesä on joka vuosi tullut, välillä sen tulo on vaan hitaampaa.Täällä kyllä tarkenee nyt, mutta tännekin on lupailtu loppuviikosta viileämpää,lämppäri saattaa tippua jopa viiteentoista asteeseen. ”Lapaset” on ehkä kaivettava matkalaukun uumenista 🙂
   Kesää odottaessa voima olkoon kanssanne!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *