Phuketti phaketissa

Parhaillaan olemme jo Kampodžassa, tässä vielä muisteluita Thaimaasta. Kannattaa laittaa muuten namiskat kaakkoon…..

 

 

4 ajatusta aiheesta “Phuketti phaketissa”

 1. pirkko sirainen

  Kiitokset taas potauksestaja videosta Huikeeta !!!Seuraamme teitä Kambotzaan jossa uudet seikkailut odottavat.Me ollaan vietelty aikaamme mustikkametsässä ja ainakin hyttyset ovat olleet iloisia seurastamme,onneksi hirvikärpäset, ei ole seuraamme hakeutuneet.Ensimmäinen mustikkapiirakka uusista mustikoista valmistui tänään. Kotona on riittänyt taas monenkarvaista puuhaa reissun jälkeen ,mutta touhukas aika tasaantuu ajan myötä,kunnes rupeamme suunnittelemaan uutta pohjoisen reissua.lämpimin terveisin kaks tuntureihin haksahtanutta.

  1. Tuntureilla keräävät lakkoja ja teilläpäin nyt mustikoita! Kyllä se melkein voittaa kesän ekan makkaran tuo mustikkapiirakka. Taidetaankin lähteä täältä käpäisemään kahvilla, pistätkö muutaman palan pakkaseen. Täältä ei niin joutuin kuitenkaan tulla. Puuhaa siellä kotona varmaan riittää, kohtahan teillä alkaa se joka syksyinen mahtishow eli marjojen mehustaminen. Sen jälkeen on kyllä pohjoisen reissu enemmän kuin paikallaan. Hyvää loppukesää, voikaa hyvin ❤️!

 2. Kiitos taas teidän matkan kuvauksista ja lykkyä tykö uusiin maisemiin. Täällä olemme laahustaneet lakkasoilla ja nauttineet kauniista loppukesän päivistä Messlingen järvellä. Naapurin pihamaalle on poro poikineen asettunut lomanviettoon. Kaikkea hyvää teille molemmille. Halit

  1. Tervepä vaan, tunturiasukit! Siellä varmaan noita lakkasoita riittää ja Messlingen järvessä kalaa ?. Mukavaa, kun siellä on ollut. kauniita päiviä, Suomessa on vissinkin ollut taas välillä melkoisen kosteaa. Kyllä ne näköjään porotkin tietävät, missä kannattaa lomailla lasten kanssa, rauhaisaa on ainakin. Toivottavasti pukki tietää…..
   Edelleen mukavia loppukesän päiviä teille sinne pohjoiseen, halitaan isosti takaisin❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *