Luonnon maalauksia

Joskus kameraan saa taltioitua niin hienoja hetkiä, että niitä jaksaa ihastella vielä kauan. Viime reissun kuvia selatessamme löytyi joukko melko komeita auringonlaskukuvia otettuna pitkin reissuamme. Joukossa on myös pari talvikuvaa (kotona otettuja jo aiemmin), pari vuoristokuvaa ja meren rannastahan ei voi huonoja kuvia saada, vaikka yrittäisi. 

Joten pidemmittä jaarituksitta, olkaapa hyvät!

4 ajatusta aiheesta “Luonnon maalauksia”

  1. Pertti Hyvärinen

    Upeita kuvia kaikki tyynni, mutta jos olisi pakko valita suosikki, niin valitsisin tuon talvisen virtaavan joen kuvan,(oikeassa reunassa toinen ylhäältä) josta tuli heti mieleen Wictor Westerholmin juhlavat talviset jokimaalaukset. Niihin en kyllästy ikinä.

  2. Moi! Tottakai mukana ollaan. . . . Hieman olen tullut jäljessänne, mutta sain teidät kiinni. Voikaa hyvin

  3. Kiitos Raija kommentistasi ja kuulumisista sieltä kotoa päin, niitä on aina mukava tänne kauas saada! Kylmä alkaa tosiaan kolistella siellä nurkkia, se on etsittävä villaista vaan päälle. Ja heijastinta olkavarteen. Hyvää syksyn jatkoa sinulle sinne Joutsaan ja turvallisia kilometrejä työmatkaasi! Mukava tietää, että jaksat vielä reissata kanssamme!

  4. Terkut täältä syksyisestä Keski-Suomesta. Pimeä alkaa jo olla aamuisin, nyt +3 astetta lämpöä.
    Kiitos kuvahetkistä – onneksi voi vielä palata niitä katselemaan. Upeasti olette saaneet luonnon kaunetta vangittua. Kyllä luonto antaa paljon ympäri maapalloa!
    Tsemppiä reissuun-edelleen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *