Paseo Maritimo walk

Hola! Laitahan lenkkarit jalkaan, aurinkolasit silmille ja lähde kanssamme kävelylle Fuengirolan rantakadulle. Matkalla voimme istahtaa pieneen kahvilaan kahville, oluselle tai viinilasilliselle, ihan miten vain haluat. Ihaillaan kukintonsa aloittavia pensaita, kuunnellaan aaltojen tuloa rantaan ja jos vain uskalletaan, käydään kastelemassa varpaamme mereen. Joko mennään?

Video on miespuolisen tekemä.

10 ajatusta aiheesta “Paseo Maritimo walk”

 1. Kiitos videosta, eipä siellä tarvi ruuhkassa edetä. Niin kauniin sinisiä meri ja taivas! Ihan pikkasen sinne tekisi mieli, täällä nimittäin melkoinen lumimyräkkä tänään

  1. Hola Pirjo, kiva kun löysit blogimme! Tämä sinisyys ja valoisuus on täällä ihan superparasta! Ja nyt alkaa olemaan varsin kaunista, kun luonto heräilee kevääseen. Hyvää jatkoa ja pysykää terveinä!

  1. Hola! Rauhaisaa tosiaan täällä nyt on ja kaunista, kohta mimosat ja mantelipuut kukkivat! Hyvää talven jatkoa!

  1. Moikkelis ja kiitos Muurameen! Nuo kuvat on otettu ihan eri päiviltä, voi olla että osa on otettu jo pari vuotta sitten. Mutta rauhallista on, me jatketaan täällä tätä talvipakolaisuutta, pysykää terveinä!

 2. Upea video KIITOS! Rauhallisen oloinen rantabulevardi,kuinkahan kauan.? Innostuitpa Päivi hurjalle kävelylenkille!! Toivottavasti tänään ei ole jalat eriparia.Kaikkea hyvää teille jaTERVEYTTÄ toivotteleerakkaudella (Lapin samoojat)

  1. Hola Pihtipudas! Luulenpa, että kesäksi tämäkin bulevardi vilkastuu, koronasta huolimatta. Tuosta käppäilyreissusta tuli hieman kyllä jalat kipeäksi ja miesmatkaaja pääsi sanomaan, että minusta tuli reissun jälkeen Ahtisaaren kaltainen vaappuja, onneksi seuraavna päivänä nämä presidentilliset piirteet olivat hävinneet. Voikaa hyvin!

  1. Moi Niko! Ei ole kiirettä täällä, arki soljuu verkkaisen mukavasti. Opiskeluiloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *