Tietoa meistä

Olemme Jukka ja Päivi, 50+ vuotias matkakärpäsen puraisema pariskunta keskisestä Suomesta. Matkustamisen ohella saamme aikaamme kulumaan, kuntoilemalla, lukemalla ja välillä vaan ihan loikoilemalla. Yhteisenä harrastuksena meillä on metallinetsintä ja sen puitteissa rymyämme niin kotimaan peltoja kuin Englannin nummiakin sen suuren aarrelöydön toivossa. Ei ole aarretta vielä löytynyt, sitä pientäkään.

Lyhyitä reissuja olemme tehneet vuosien mittaan lähelle ja kauas. Vuosien -17 ja -18 aikana teimme kymmenen kuukauden reissun maailman ympäri. Tästä matkasta pidimme matkablogia ”Reppureissaajat” ja nyt tämä uusi matkablogi on vanhalle blogille jatkoa, nimi vain muuttui ”Vilukissoiksi Maailmalla (kuvaa meitä ehkä paremmin). Eli edellinen pitkä reissumme on luettavissa tässä samassa matkablogissa.

Nyt olemme siis lähdössä taas maailmalle, paluu Suomeen ajoittuu samoihin aikoihin kuin pääskystenkin tulo eli toukokuun -19 loppuun. Matkalle emme tee edelleenkään mitään hirveän tarkkoja suunnitelmia, sinne mennään, missä on lämmintä ja missä meillä olisi vielä kaiken lisäksi mukavaakin. Tavoitteenamme on kuitenkin taas nähdä ja kokea mahdollisimman paljon ja välittää näitä kokemuksia ja elämyksiä  tarinoin, kuvin ja videoin  kaikille teille matkaamme seuraaville.

Sydämellisesti siis tervetuloa matkaamaan kanssamme!